OM TRIO

TRIO er samlingspunktet for kompromisløs elektronisk underholdning og store smagsoplevelser i hjertet af trekantsområdet. Uagtet om man er til sim racing, konsolspil, pc gaming, milkshakes, umådeligt lækre burgere eller bare en kold fadøl og hyggelig stemning, så finder man det her. Ergo er TRIO et socialt rum og et helhedskoncept, hvor alle kan mødes grundet fælles interesser eller på trods af forskelligheder.

Vi er et hus med et passioneret forhold til det sociale aspekt af underholdning og derfor også konkurrencens væsen. Derfor sørger vi for, at det aldrig er andet end spillerens evner, som spiller en faktor i et konkurrencepræget scenarie. Derfor viser vi i vores lounge og vores mange storskærme sportsbegivenheder – både de elektroniske og fysiske af slagsen. For i TRIO samles vi om konkurrencen, fejrer den og dyrker den, hvorfor vi også tilbyder undervisningspakker til de spil, som vores gæster dyrker.

I vores køkken er vi ikke mindre opsatte på at opnå det ypperste, vi kan. Derfor er vores ingredienser altid nøje udvalgt, vores smagsnuancer præcist sammensatte, vores kød altid friskt og vores servicering hurtigt, præcist og imødekommende.

Så hvad er TRIO? Alt det ovenstående men med en stræben efter altid at være mere og konstant at blive bedre. TRIO er alt det, som er bedst for vores gæster, og vi udvikler os hele tiden for at garantere, at vi vedbliver med at være det.

Varer
Kurv

Tilføj varer til din bestilling

Leveret
Rabat
Total
Din Ordre
Rabat
Total
Levering
Afhentning
Ved at gennemføre din ordre, optjener du x timers gratis gaming

Betal

Køb for minimum 150,- kr for levering
Afhentes af
Levering til
Shipping description
Vil du starte ?