Handelsbetingelser

Ved køb på trio.dk binder du dig ikke til yderligere køb.

1 – Ansvar

 • 1.1 – Handel med Intersites ApS (herefter TRIO) kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, som fremgår på denne side. 

2 – Betaling

 • 2.1 – Ordrebekræftelse og betaling
  Når vi har modtaget din ordre, får du med en onlinemeddelelse besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Vi modtager følgende korttyper: Dankort, Visa, MasterCard, JBC Maestro og MobilePay.
 • 2.2 – Sikkerhed ved køb
  Det er fuldkomment sikkert at handle hos TRIO. Betalingen sker ikke på TRIOs egne servere, idet al kommunikation foregår via sikre SSL-krypterede forbindelser til Clearhaus’ servere, hvor betalingen vil finde sted. Det betyder, at det kun er Clearhaus’ computere, der aflæser informationerne på dit betalingskort. Når Clearhaus’ sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos TRIO.

  Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse alle gældende love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Vær opmærksom på, at e-mails afsendt af TRIO kan havne i din spam/uønsket post-mappe. Kig derfor heri, hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke. Modtager du ingen e-mails, bedes du kontakte os, så vi manuelt kan sende dig din kvittering. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, medmindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

 • 2.3 – Betalingsgennemførelse
  Når du handler på trio.dk eller i vores app, køber du credits, som bliver indsat på din bruger med det samme. Dit køb er derfor bekræftet og ordresummen vil blive hævet fra din konto straks.
 • 2.4 – Tilknyttet betalingskort
  Når du vælger at gemme dit betalingskort, gemmes dine kortoplysninger aldrig hos TRIO.dk. Dine kortoplysninger bliver kun gemt hos vores indløser, Clearhaus, der er certificeret og godkendt til at kunne opbevare kortoplysninger. Når du fremover foretager køb på TRIO.dk og vælger at betale med dit tilknyttede betalingskort, vil vi anmode Clearhaus om at foretage en hævning på dit kort tilsvarende din ordretotal.
  Trio foretager aldrig hævninger på dit kort, som du ikke selv har anmodet om i forbindelse med et køb. 

3 – Levering

 • 3.1 – Leveringstid
  Så snart din betaling er bekræftet, vil du automatisk modtage dine varer. Hvis der er købt en digital vare (credits eller tilbudspakker), vil disse blive aktiveret med det samme, og din ordre vil derfor være betegnet som leveret. 
 • 4 – Returnering og Fortrydelsesret
  Du har som udgangspunkt 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos TRIO. Det gælder dog ikke, hvis du er begyndt at bruge af de credits, du har købt.
  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
 • 4.1- Fortrydelse af en del af købet
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

 • 4.2 – Betingelser for returnering
  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@trio.dk – i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vedhæft dit ordrenummer.

  Hvis dine credits er taget i brug, kan du ikke få de resterende credits, som du har købt.

 • 4.3 – Refundering
  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage.  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

5 – Persondatapolitik

 • 5.1 – Dine oplysninger
  Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
  Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

  Personoplysningerne registreres hos Intersites ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

  Den dataansvarlige er trio.dk.

  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

  Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@trio.dk

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.07.2021

 

 

Varer
Kurv

Tilføj varer til din bestilling

Leveret
Rabat
Total
Din Ordre
Rabat
Total
Levering
Afhentning
Ved at gennemføre din ordre, optjener du x timers gratis gaming

Betal

Køb for minimum 150,- kr for levering
Afhentes af
Levering til
Shipping description
Vil du starte ?